25.09.20 | 22:43

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εργάτης Καθαριότητας: “Κύριοι δε χρειαζόμαστε κάποιο επίδομα αλλά πραγματική αναγνώριση!”
10.04.20 | 10:45

Εργάτης Καθαριότητας: Κύριοι δε χρειαζόμαστε κάποιο επίδομα αλλά πραγματική αναγνώριση!

Γραπτή επικοινωνία αναγνώστη μας – εργαζόμενου Καθαριότητας Δήμου με το  epoli.gr σχετικά με τη χορήγηση του έκτακτου «Δώρου Πάσχα» ή κάποιου άλλου επιδόματος στους εργαζόμενους Δήμων που απασχολούνται στις Υπηρεσίες Καθαριότητας.

Με περίσσια τη συνειδητοποίηση και την αξιοπρέπεια, ο εργαζόμενος ζητά την αναγνώριση της προσφοράς τους κι όχι «κάποιο επίδομα», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ. Γ. Δ. στην επικοινωνία του με το epoli.gr.

 

H επικοινωνία

«Καλησπέρα, όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε, παρακολουθώ τις δηλώσεις και απαιτήσεις των πολιτικών προσώπων. Δε γνωρίζω αν γίνεται εσκεμμένα ή από πλήρη άγνοια της εργασίας και των κινδύνων που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς οι εργάτες καθαριότητας των δήμων. Κανένας τους δεν αναφέρεται σε εμάς. Δε θα μιλήσω ποιος από όλους που αναφέρουν αντιμετωπίζει μεγαλύτερο ή μικρότερο κίνδυνο, απλά θα ήθελα να είναι περισσότερο αντικειμενικοί.

 Εμάς μας αρκούν τα προφορικά ευχαριστώ των πολιτών και των δικών μας ανθρώπων.

Είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς και με μηδαμινά (δεν αναφέρομαι στο δικό μου δήμο, διότι μας προσφέρουν) μέσα ατομικής προστασίας.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που "παλεύουν" καθημερινά και κρατούν  τους δήμους τους καθαρούς για το καλό των πολιτών, έστω και αν κάποιοι από αυτούς έχουν κακή παιδεία στην καθαριότητα (ανοιχτές σακούλες - έξω από τους κάδους κτλ).

Κύριοι δε χρειαζόμαστε κάποιο επίδομα, τη πραγματική αναγνώριση της φιλότιμης προσπάθειας μας θέλουμε.

Σας ευχαριστώ.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ