18.02.20 | 06:19

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Εργασία για επιτυχόντες της 3Κ και Προκήρυξης του 2008 του ΑΣΕΠ στον Δήμο Αμαρουσίου
03.07.19 | 14:42

Εργασία για επιτυχόντες της 3Κ και Προκήρυξης του 2008 του ΑΣΕΠ στον Δήμο Αμαρουσίου

Τις προσεχείς ημέρες επίκειται η δημοσίευση σε ΦΕΚ των αποφάσεων της Διοίκησης για την πρόσληψη 129 ακόμη νέων εργαζομένων, μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, μετά το σχετικό έλεγχο από τον ΑΣΕΠ. 

Πρόκειται για τη πρόσληψη 113 ατόμων από την προκήρυξη 3Κ του 2018 και 16 ατόμων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2008, που θα καλύψουν υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, αλλά και διοικητικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, αναμένεται η πρόσληψη 12 ΔΕ οδηγών, 7 ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων, 1 ΔΕ επόπτη καθαριότητας και 93 εργατών καθαριότητας από την προκήρυξη 3Κ. Επίσης, αναμένεται η ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου με διοικητικούς υπαλλήλους ΠΕ, αρχιτέκτονες, τοπογράφους μηχανικούς, μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής και ΠΕ Περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ενόψει της θετικής αυτής εξέλιξης για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών δήλωσε:

«Μέχρι και την τελευταία ημέρα της Δημαρχιακής μας θητείας συνεχίζουμε σταθερά την προσπάθειά μας για τη ενίσχυση των υπηρεσιών, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Δήμο με στελεχιακό δυναμικό που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Συνεπείς με τη δέσμευσή μας, παραδίδουμε οικονομικά και στελεχιακά θωρακισμένο το Δήμο Αμαρουσίου, μια πόλη πρότυπο, με ανθρώπινο πρόσωπο.» 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ