20.03.19 | 06:51

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εργασία έως 28/01/19 για απολυμένους “παρατασιούχους” Καθαριότητας δύο Δήμων!
09.08.18 | 13:35

Εργασία έως 28/01/19 για απολυμένους παρατασιούχους Καθαριότητας δύο Δήμων!

Δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Πολυγύρου, για απολυμένους συμβασιούχους – “παρατασιούχους” των Δήμων Ωραιοκάστρου και Κατερίνης, δημοσιεύει, σήμερα, πρώτο το epoli.gr.

Ειδικότερα, με τις σημερινές δικαστικές αποφάσεις,

- 37 εργαζόμενοι Καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, οι οποίοι σταμάτησαν την εργασία τους την 18η Ιουλίου, με τα κερδισμένα “προσωρινά” επιστρέφουν στην εργασία τους μέχρι και την 28/01/19 ημέρα εκδίκασης – συζήτησης της κύριας αίτησης αγωγής τους.

- Επίσης, κατά την ίδια διαδικασία, μέχρι και την ίδια ημερομηνία, επιστρέφουν προσωρινά στη εργασία τους, 32 “παρατασιoύχοι” του Δήμου Κατερίνης, οι οποίοι αντίστοιχα είχαν μείνει εκτός εργασίας την 13η Ιουλίου.

Και στις δύο περιπτώσεις οι εργαζόμενοι απασχολούνταν στους δύο Δήμους από το 2014 και 2015 με παρατάσεις συμβάσεων.

Το epoli.gr για τις δύο πολύ σημαντικές αυτές αποφάσεις, που προκαλούν αίσθηση, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου, κ. Στάθη Φαμιλωνίδη, ο οποίος μας τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Αστέριο Γαβότση και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Ευάγγελο Καραστερίου, που παρέστησαν, όντας στο πλευρό των εργαζομένων, στη σημερινή δίκη.

Οι συνάδελφοι επιστρέφουν στην εργασία τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είμαστε γεμάτοι ικανοποίηση, που δε σταματήσαμε τον αγώνα μας κι συνεχίσαμε, όταν οι συνάδελφοί μας “μπήκαν” στην ανεργία στις 18 Ιουλίου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ