25.02.20 | 22:42

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιχείρηση διάσωσης Δημοτικού Υπαλλήλου στην Κρήτη
23.01.20 | 17:08

Επιχείρηση διάσωσης Δημοτικού Υπαλλήλου στην Κρήτη

Επιχείρηση διάσωσης φύλακα στην περιοχή του Μπάλου Χανίων, εξαιτίας έντονης αδιαθεσίας που ένιωσε και ενώ βρισκόταν εν ώρα καθήκοντος, σε αγροτική περιοχή, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ίδιος ειδοποίησε την δημοτική Αρχή Κισσάμου και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης, που ολοκληρώθηκε αισίως, με τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου.

Ο εργαζόμενος είναι πλέον εκτός κινδύνου, ενώ σε προσωπική του ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Κισσάμου ευχαριστεί όλους τους εμπλεκομένους, για τη σωτήρια επέμβαση τους.

«Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης, θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου και ιδιαίτερα το Τμήμα  Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος  Κισσάμου, καθώς και την υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά τους, προκειμένου να γίνει η μεταφορά του υπαλλήλου, που εργάζεται ως φύλακας στην περιοχή του Μπάλου, στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, λόγω της έντονης αδιαθεσίας του.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια που για ακόμη μία φορά, ανταπεξήλθαν άμεσα και με επιτυχία στην επιχείρηση διάσωσης του συνδημότη μας.»

 

 ΠΗΓΗ: epoli.gr από neakriti.gr | photo: αρχείο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ