08.07.20 | 11:09

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΣΑΜΟΥ

''Επίθεση'' του Τέρενς Κουίκ στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου
17.11.13 | 18:00

\Επίθεση\ του Τέρενς Κουίκ στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου

Ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, καταγγέλλει τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, γιατί δεν επέτρεψε σε πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ. να καταθέσει στεφάνι για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο νησί.

Η ανακοίνωση του Τέρενς Κουίκ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Διευκρινίζω ότι η αντιδημοκρατική απόφαση του ΠΑΣΟΚΟΥ  Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, να απαγορεύσει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να καταθέσουν στεφάνι στην επέτειο της Ένωσης του νησιού με τη μητέρα Ελλάδα, δεν αφορούσε εμένα, αλλά τον Πολιτευτή μας Κώστα Χατζημιχάλη.

Είναι γνωστό ότι για εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι Πολιτευτές και οι Συντονιστικές Επιτροπές έχουν την ίδια ισχύ και βαρύτητα με εμάς τους Βουλευτές, απέναντι στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για να απαλλαγούμε από μνημονιακές «προσωπικότητες» όπως ο συγκεκριμένος Αντιπεριφερειάρχης που εξελέγη με τη σημαία του αμειβόμενου τουρίστα της Βουλής και εγκαλούμενου για την ισοπέδωση της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου, σημερινού συνεταίρου της ΝΔ και προστατευόμενου του ΣΥΡΙΖΑ (θυμίζω την κάλπη στη λίστα Λαγκάρντ)». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ