20.03.19 | 07:25

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επιστολή ευχαριστιών της Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας στον Γ. Πατούλη
01.08.18 | 15:01

Επιστολή ευχαριστιών της Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας στον Γ. Πατούλη

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί την ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρο της Γ. Πατούλη για την υλική και ηθική στήριξη στο Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, απέστειλε στον Πρόεδρο της Ένωσης, η Δήμαρχος της περιοχής Ι. Κριεκούκη.

Ειδικότερα, η Δήμαρχος στην επιστολή εκφράζει τις ευχαριστίες της για την οικονομική ενίσχυση της ΚΕΔΕ με το ποσό των 100.000 € προς τον Δήμο για τη στήριξη των πλημμυροπαθών, αλλά και για την απόφαση του ΔΣ της Ένωσης να ενισχυθεί με το ποσό των 500.000 € από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, πρόταση που αποδέχθηκε και υλοποίησε ο υπ. Εσωτερικών.

Όπως επισημαίνει τα ποσά θα αξιοποιηθούν για την αγορά μηχανημάτων έργου, οχημάτων αλλά και για την ενίσχυση των δημοτικών υπηρεσιών, προς όφελος των πολιτών.

Ολοκληρώνοντας, η κα Κριεκούκη με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της δημοτικής Αρχής προς τους Δήμους που έχουν πληγεί και τους πολίτες που δοκιμάζονται.

Με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή της Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισημαίνει τα εξής:

«Δυστυχώς μετά τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας η χώρα μας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βιώνει άλλη μία νέα εθνική τραγωδία. Για όλους εμάς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ύψιστο καθήκον μας να στηρίξουμε με όσα μέσα διαθέτουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί. Κανείς δεν είναι μόνος του. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους με όλες μας τις δυνάμεις».

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ