24.05.18 | 01:17

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΟΠ-ΟΤΑ για τους εργαζομένους καθαριότητας Ζακύνθου
18.05.17 | 15:05

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΟΠ-ΟΤΑ για τους εργαζομένους καθαριότητας Ζακύνθου

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΟΠ-ΟΤΑ - μετά από ενημέρωση του Σωματείου «Εργατοϋπαλλήλων Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων» Ν. Ζακύνθου - στον Πρόεδρο Συνδέσμου Καθαριότητας Δήμου Ζακύνθου, Παναγιώτη Μυλωνά, για θέματα-άλυτα προβλήματα των εν λόγω εργαζομένων (οικονομικά, υγιεινής και ασφάλειας, Μέσα Ατομικής Προστασίας, παροχή γάλακτος, επισκευές αυτοκινήτων, έλεγχος ΚΤΕΟ και ΚΔΑΥ).

«...Οι εργαζόμενοι το μόνο όπλο που έχουν είναι η διαμαρτυρία με διάφορους τρόπους όπως η Απεργία την οποία έχουν κηρύξει από την Παρασκευή 19 Μαΐου και πρόθεσή τους είναι να συνεχίσουν έως ότου λυθούν τα προβλήματα.

Όπως ξέρετε στα δύσκολα που αντιμετωπίσατε πρόσφατα οι εργαζόμενοι έβαλαν πλάτη.

Η ΠΟΠ-ΟΤΑ καλύπτει πλήρως την απόφαση του Σωματείου και στηρίζει με κάθε νόμιμο μέσο  κάθε Συνδικαλιστική ενέργεια του», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία και προσθέτει:

«Σας επισημαίνουμε ότι έχουμε δεχθεί καταγγελίες για συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το πνεύμα συνεργασίας δημιουργικής και Δημοκρατικής επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στον Φορέα σας.

Κάθε τέτοια πρακτική την καταδικάζουμε εκ των προτέρων.

Παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ