28.01.20 | 11:34

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Επίσκεψη του Χρήστου Καπάταη στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης
12.11.14 | 18:40

Επίσκεψη του Χρήστου Καπάταη στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, δέχτηκε, σήμερα, στο γραφείο του, τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστο Καπάταη, με βασικό θέμα συζήτησης την άδεια λειτουργίας του ιδρύματος «Καλός Σαμαρείτης», όπου με ιδιαίτερη ευαισθησία, τόσο ο Δήμος, όσο και η Περιφέρεια προσπαθούν να επιλύσουν. 

Μετά από γόνιμο και ειλικρινή διάλογο κατέληξαν να συντονίσουν τις ενέργειές τους γι' αυτό το χρόνιο πρόβλημα και να απευθυνθούν πλέον άμεσα στο αρμόδιο Υπουργείο για να προκληθεί νομοθετική ρύθμιση καθώς και στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των Κομμάτων και για να ενημερωθούν και να στηρίξουν τη γρήγορη επίλυση του θέματος.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνταντάτος, δήλωσε: 

«Ευχαριστώ θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη για την επίσκεψή του στον Δήμο μας και την ειλικρινή του διάθεση για να συντονίσουν τις ενέργειές μας με γνώμονα το κοινό καλό.

Είχαμε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να μιλήσουμε και για άλλα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας, όπως τα απορρίμματα, διάφορα τεχνικά έργα που είναι απαραίτητα για την πόλη μας και ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, που αφορούν τις ευάλωτες οικονομικά ομάδες των πολιτών μας και ήδη εγγράφως είχαμε απευθυνθεί στην Περιφέρεια. 

Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε κοινό βηματισμό και αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια. Άλλωστε κοινός μας στόχος είναι ο πολίτης και οι ανάγκες του» .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ