18.04.21 | 02:46

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Κιλκίς
22.05.13 | 10:13

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Κιλκίς

Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς επισκέπτεται σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων και υπηρεσιακούς παράγοντες για ζητήματα που αφορούν στην περιοχή. 
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Π.Ε. Κιλκίς έχει ως εξής:

-13.00: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στον Τελωνειακό Σταθμό Ευζώνων, μία από τις δύο βασικές πύλες εισόδου στην Κεντρική Μακεδονία, προκειμένου να προεδρεύσει σε συνάντηση εργασίας, με θέμα την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Τελωνείου Ευζώνων εν όψει της έναρξης της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου και της αναμενόμενης αύξησης της κίνησης ταξιδιωτών και εμπορευμάτων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς και αρμόδιου για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας Χρήστου Γκουντενούδη και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Χαλκιδικής και αρμόδιου για θέματα τουρισμού Γιάννη Γιώργου.
Στη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς Αντώνης Λιάπης, ο Προϊστάμενος του Τελωνειακού Σταθμού Ευζώνων Γιάννης Καρακασίδης, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Πιερίας , Κιλκίς και Χαλκιδικής.

-14.00: Επίσκεψη του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

-17.30: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με το Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριο (Επισκοπείο, Ι. Μονή Παναγίας, Γουμένισσα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ