23.01.20 | 01:16

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Επισκέψεις ενημέρωσης του Αντιπεριφερειάρχη σε Δήμους της Δυτ. Αττικής
19.10.15 | 11:45

Επισκέψεις ενημέρωσης του Αντιπεριφερειάρχη σε Δήμους της Δυτ. Αττικής

O Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας, μαζί με αντιπροσωπεία περιφερειακών συμβούλων, στο πλαίσιο της διερεύνησης του έργου που επιτελέστηκε τον πρώτο χρόνο της νέας Περιφερειακής Αρχής και της αποτελεσματικότητας των στόχων που ετέθησαν, πραγματοποιεί μια σειρά συναντήσεων με τους Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, τους συλλόγους, τα ιδρύματα, τα δίκτυα ενημέρωσης και όσους συλλογικούς φορείς δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Οι συναντήσεις, όπου είναι εφικτό, θα πραγματοποιούνται στις έδρες των Δήμων και των συλλογικών φορέων για την ευρύτερη ενημέρωση και κινητοποίηση της νέας Περιφερειακής Αρχής για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας.

«Στόχος είναι η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της περιοχής, ώστε να συμβάλλουμε στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της περιοχής, να ξαναστρέψουμε την προσοχή μας στη ιστορία της και να αναδείξουμε τον πλούτο της», όπως επισημαίνει αναλύοντας τον στόχο των συναντήσεων ο Αντιπεριφερειάρχης.

Έτσι, την Τρίτη 20 Οκτώβριου 2015, στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη, στο Δημαρχείο και στη συνέχεια με τον πρόεδρο των Τσιγγάνων κ. Λαζαρόπουλο.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00, ο Αντιπεριφερειάρχης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ιλίου, Νίκο Ζενέτο, στο Δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Ίδρυμα «Θεοτόκος».

Τέλος, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Πετρούπολης, Ευάγγελο Σίμο, στο Δημαρχείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ