25.08.19 | 17:07

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Sms: Επέμβαση των αρμοδίων εισαγγελικών Αρχών με αιχμές ζητά η Ρ. Δούρου
19.04.19 | 15:24

Sms: Επέμβαση των αρμοδίων εισαγγελικών Αρχών με αιχμές ζητά η Ρ. Δούρου

Την άμεση επέμβαση των αρμοδίων εισαγγελικών Αρχών, αναφορικά με τη μαζική αποστολή sms δήθεν από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο Συνδυασμός της εκ νέου υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής.

Στα άξια επισήμανσης, η με αιχμές αναφορά της, «θεωρούμε αυτονόητο ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήδη έχουν συντάξει το κείμενο καταδίκης τέτοιων κακόβουλων ενεργειών».

 

Η ανακοίνωση

«Η προβοκάτσια της μαζικής αποστολής SMS σε κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, το οποίο φέρει το ονοματεπώνυμο της Περιφερειάρχη Αττικής ως δήθεν αποστολέα και έχει περιεχόμενο στίχους που χρησιμοποιούνται με χλευαστικό τρόπο αναφορικά με την πολύνεκρη τραγωδία και την καταστροφή του περασμένου καλοκαιριού είναι ζήτημα που απαιτεί άμεση επέμβαση των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών.

Ως προς το πολιτικό σκέλος, καταγγέλλουμε έναντι των πολιτών αυτή την προβοκάτσια που θυμίζει πρακτικές του παλιού γνωστού παρακράτους, με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα σήμερα.

Οι πολίτες  της Αττικής θα απαντήσουν πάντως στους προβοκάτορες με  το δικό τους SMS στην κάλπη και αυτό θα περιέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήδη έχουν συντάξει το κείμενο καταδίκης τέτοιων κακόβουλων ενεργειών.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ