12.12.19 | 06:08

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

[20:45]: Νέο... επεισόδιο στην κόντρα Πατούλη - Σκουρλέτη
03.03.17 | 20:47

[20:45]: Νέο... επεισόδιο στην κόντρα Πατούλη - Σκουρλέτη

Τελικά η «σιωπή δεν είναι χρυσός» - όπως υποστηρίζει και ο Υπουργός Εσωτερικών για τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ - με τον Γ. Πατούλη να μην "διαψεύδει" τον Π. Σκουρλέτη, στο επεισόδιο Νο 5 της σημερινής διαμάχης τους, και να του απαντά εκ νέου: 

«Δεσμεύθηκα ότι δε θα ακολουθήσω τον κ. Σκουρλέτη στο θεσμικό κατήφορο που έχει περιπέσει.

Παρά τις νέες προσβλητικές προσωπικές του αναφορές σε βάρος μου, θα επιμείνω στην αρχή του δημοκρατικού διαλόγου και της παράθεσης συγκεκριμένων θέσεων και προτάσεων.

Ο κ. Σκουρλέτης ως Υπουργός Εσωτερικών σύντομα θα καταλάβει ότι είναι άδικες οι επιθέσεις του απέναντι στους αιρετούς εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και θα υποχρεωθεί να παρουσιάσει το επίσημο κυβερνητικό σχέδιο για τη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης.

Ο κ. Σκουρλέτης ας μας απαντήσει αν υιοθετεί τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κογκρέσου προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Η Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει παρά τις όποιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης  να αγωνίζεται για μεταρρυθμίσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Οι κουκούλες κάθε μέρα που περνά, πέφτουν κι αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο αυτών που τις φορούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ