21.04.21 | 18:20

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ » ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Επανέρχεται ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου η Χριστιάνα Καλογήρου
02.10.14 | 13:19

Επανέρχεται ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου η Χριστιάνα Καλογήρου

Στη θέση της Περιφερειάρχου Βορείου Αιγαίου επανέρχεται η υποψήφια της Ν.Δ., Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία δικαιώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου είχε προσφύγει κατά της απόφασης του Εφετείου, που είχε ακυρώσει την εκλογή της.

Σημειώνεται, ότι το Διοικητικό Εφετείο είχε ακυρώσει την εκλογή της μετά από προσφυγή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με το αιτιολογικό ότι μέχρι τις εκλογές κατείχε διευθυντική θέση, καθώς ήταν Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Στη θέση της, μόλις χθες είχε τοποθετηθεί με διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Σπ. Σπύρου, ο κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού, που εξελέγη με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. [ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ]

«Με την απόφασή του σήμερα το Συμβούλιο της Επικρατείας έρχεται να επιβεβαιώσει την απόφαση των πολιτών του Βορείου Αιγαίου στις Εκλογές του περασμένου Μαΐου» δήλωσε μετά την έκδοση της απόφασης η κα. Χριστιάνα Καλογήρου. «Τώρα, ανεμπόδιστα, αρχίζουμε αμέσως τη δουλειά μας. Με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας προχωράμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ