18.01.21 | 09:24

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ο ΝΕΟΣ Παιδικός Σταθμός του Δήμου Γαλατσίου
07.03.16 | 17:06

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ο ΝΕΟΣ Παιδικός Σταθμός του Δήμου Γαλατσίου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου Παιδικού Σταθμού, δίπλα στο Δημαρχείο Γαλατσίου. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, ο 8ος Παιδικός Σταθμός Γαλατσίου, θα είναι τον Σεπτέμβριο του 2016 έτοιμος να φιλοξενήσει βρέφη και παιδιά της περιοχής, ανακουφίζοντας δεκάδες οικογένειες της πόλης από το οικονομικό βάρος των διδάκτρων, που καταβάλουν σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Ο Δήμος Γαλατσίου είναι ένας από τους ελάχιστους Δήμους που κατάφερε να απορροφήσει το σύνολο της χρηματοδότησης και να παραδώσει αυτό το πολύ σημαντικό έργο στην ώρα του.

«Εκτός των ενεργειών του Δήμου, σημαντική συμβολή για την επιτυχία αυτή ήταν η βοήθεια που προσέφεραν κυρίως η Περιφερειάρχης κα. Ρένα Δούρου, καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες, Οικονομικών κ. Χρήστος Καραμάνος και Κεντρικού Τομέα κα. Ερμίνα Κυπριανίδου. 

Σημαντική επίσης ήταν η βοήθεια και των κ.κ. Δημήτρη Δρόσου, Νίκου Γραμματικόπουλου, Άγγελου Σπηλιώτη, Αργύρη Τσομώκου και Αικατερίνης Τσέπουρα, της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής και των κ.κ. Θαλή Λαδακάκο και Δώρα Ζούμπα του Υπουργείου Οικονομικών», επισημαίνει ο Δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Μαρκόπουλος, για το γεγονός και προσθέτει:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους από καρδίας και ελπίζω στη συνέχιση της εξαιρετικής μας συνεργασίας, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω κάθε εργάτη, μηχανικό και εργαζόμενο του Δήμου, που συνέβαλε στη επιτυχή κατασκευή του παιδικού σταθμού».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ