20.06.21 | 19:03

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

To εντυπωσιακό, υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο του Δήμου Μαρκοπούλου
08.03.19 | 13:12

To εντυπωσιακό, υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο του Δήμου Μαρκοπούλου

Ένα νέο, υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα απέκτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου, το οποίο παραδόθηκε την Τετάρτη, 6η Μαρτίου 2019, στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ηλεκτροφωτισμού, Φάνη Σταμπέλου.

Το όχημα αγοράστηκε με έξοδα του Δήμου Μαρκοπούλου και έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος κ. Σωτήρης Μεθενίτης, πρόκειται για απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, χωρητικότητας 12 m3, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, που πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.

Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, διασφαλίζοντας έτσι κατάλληλες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους Καθαριότητας.

«Λαμβάνοντας υπόψιν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα της Καθαριότητας του Δήμου μας, οι οποίες πολλαπλασιάζονται κατά τη θερινή περίοδο, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Υπηρεσία Καθαριότητάς του, σχεδιάζουν, οργανώνουν και υλοποιούν το πρόγραμμα καθαριότητας.

Εμπλουτίζουμε, κατά το δυνατό, τον διαθέσιμο εξοπλισμό, με κυρίαρχο στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας, καθώς και τη μείωση του κόστους καθαριότητας, το οποίο αυξάνουν οι συνεχείς ανάγκες συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Με πρόγραμμα, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τον στόλο του Δήμου μας, ώστε να προσφέρουμε την βέλτιστη εικόνα της πόλης μας, στους συμπολίτες μας, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη!», παρατηρεί ο Δήμαρχος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ