18.04.21 | 02:48

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΥΘΗΡΩΝ

Εντυπωσιακά, υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα του Δήμου Κυθήρων [ΦΩΤΟ]
30.07.19 | 14:37

Εντυπωσιακά, υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα του Δήμου Κυθήρων [ΦΩΤΟ]

Έφτασαν σήμερα 30/7/2019 στο νησί των Κυθήρων, τα 2 νέα υπερσύγχρονα οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων, τύπου πρέσας, της εταιρείας KAOUSSIS.

Τα οχήματα αποτελούν μέρος του μεγάλου έργου διαχείρισης απορριμμάτων που εκτελείται στα Κύθηρα και Αντικύθηρα με φορέα χρηματοδότησης το ΠΕΠ Αττικής.

Ο Δήμος Κυθήρων αποκτά καινούργια οχήματα από το 1999, με τα σημερινά να έχουν αγοραστεί το 1995-6 από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο και να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

«Με τα νέα οχήματα, αλλά και με ακόμα ένα καινούργιο που θα δημοπρατηθεί σύντομα από το Δήμο μας, καθώς και με 2 καινούργια μηχανήματα έργου (καλαθοφόρο και φορτωτής) που προμηθευόμαστε μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ο στόλος των δημοτικών οχημάτων αναβαθμίζεται πλήρως, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Τα σημερινά παλαιά οχήματα του Δήμου, σταδιακά θα ανακατασκευαστούν πλήρως προκειμένου να αποτελούν χρήσιμη εφεδρεία», σχολιάζει ο Δήμαρχος, Ευστράτιος Χαρχαλάκης.

Τα οχήματα παρελήφθησαν από τους Αντιδημάρχους του Δήμου Γιάννη Κατσανεβάκη και Παναγιώτη Ζαντιώτη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Π. Χατζηπέρου.

Οι οδηγοί και τα πληρώματα που θα τα χρεωθούν, θα τύχουν πλήρους εκπαίδευσης από το εξειδικευμένο προσωπικό της αναδόχου εταιρείας που έφερε τα οχήματα στα Κύθηρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ