19.01.19 | 05:53

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με εντολή Εισαγγελέα στον δήμο Θεσσαλονίκης η οικονομική Επιθεωρήτρια
15.05.18 | 11:10

Με εντολή Εισαγγελέα στον δήμο Θεσσαλονίκης η οικονομική Επιθεωρήτρια

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Οικονομική Επιθεωρήτρια, κα Αναστασία Τσεμπερά, μετά από εντολή του Εισαγγελέα Διαφθοράς, κ. Αχιλλέα Ζήση, προκειμένου να διεξάγει έρευνες μετά από καταγγελία για εταιρεία.

Το θέμα έθιξε με ερώτηση του ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κουράκης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή.

«Είναι αλήθεια ότι η κα Τσεμπερά είναι εγκατεστημένη στο δημαρχείο εδώ και δέκα μέρες με εντολή του εισαγγελέα διαφθοράς και ψάχνει τα εντάλματα; Ξεκίνησε για δύο συγκεκριμένες εταιρείες για το 2014 - 2018 και επεκτείνει τον έλεγχο σε όλα τα εντάλματα που έχουν σχέση με τις προμήθειες στη διεύθυνση ανακύκλωσης και καθαριότητας;», ρώτησε ο κ.Κουράκης.

Τις απαντήσεις έδωσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου, η οποία υποστήριξε πως, η κα Τσεμπερά διερευνά τις καταγγελίες σε βάρος εταιρείας. «Ήρθε στο δημαρχείο γιατί έχουμε όλο το υλικό και τα έγγραφα. Για να κάνει το καθήκον της. Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν καταγγελίες στους δήμους και να έρχονται οικονομικοί επιθεωρητές να τις διερευνήσουν».

 

 ΠΗΓΗ: www.seleo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ