18.04.21 | 23:29

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένοπλη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία
06.03.21 | 11:20

Ένοπλη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από την 1η Μαρτίου 2021 έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του ΑΤ Ιαλυσού για τον εντοπισμό και την σύλληψη θρασύτατου ληστή που «χτύπησε» έναν 50χρονο γνωστό επιχειρηματία.

Την 1η Μαρτίου 2021 και περί ώρα 21:40 ενώ επέστρεφε στην οικία του και μπήκε στο ιδιωτικό του πάρκινγκ, όταν κλείδωσε το αυτοκίνητο του, τον πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας και του πρόταξε ένα μαύρο πιστόλι κοντά στο στήθος. Του ζήτησε να του δώσει τα χρήματα του και το ρολόι του.

Έβαλε το χέρι του στην τσέπη του παντελονιού και του έδωσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ που είχε πάνω του και συνέχισε να επιμένει να του δώσει και το ρολόι του, λέγοντας του «δεν θέλω να σου κάνω κακό, δώσε μου το ρολόι σου».

Μετά έβγαλε το ρολόι από το αριστερό του χέρι και του το έδωσε.

Εκείνος άρχισε να τρέχει, βγήκε από την αυλή του σπιτιού και κατευθύνθηκε δεξιά.

Εκείνη τη στιγμή είδε ένα αυτοκίνητο να φτάνει στο σημείο από την οδό Ρίμινι, μπήκε στην οδό Ελ. Βενιζέλου, έκανε όπισθεν σπινάροντας και ξανά εισήλθε στην οδό Ρίμινι με το μπροστινό μέρος.

Στη οδό Ρίμινι έστριψε και ο δράστης της ληστείας και πιθανολογείται ότι επιβιβάστηκε στο ανωτέρω όχημα και ότι ο οδηγός του οχήματος είναι συνεργός του.

Ο δράστης είχε ύψος περίπου 1.80 με 1.85, φαινόταν γεροδεμένος, φορούσε μπουφάν και μιλούσε καλά ελληνικά.
 

 


ΠΗΓΗ: epoli.gr από dimokratiki.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ