16.09.19 | 03:13

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Ενίσχυση του Δήμου Μαλεβιζίου από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών
21.11.14 | 11:45

Ενίσχυση του Δήμου Μαλεβιζίου από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Ένα ακόμα φορτίο με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, παρέλαβε ο Δήμος Μαλεβιζίου, με σκοπό να τα διανείμει στους δικαιούχους του προγράμματος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Ε.Ε.Ε. υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου καθ’ όλο το 2014, στα πλαίσια των ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της Ένωσης, με σκοπό την στήριξη οικονομικά αδύναμων οικογενειών. 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: 

«Όπως έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει, δε μας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι στις μέρες μας, υπάρχουν οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τα προς το ζην. Γι’ αυτό και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, να ανακουφίσουμε έστω και στο ελάχιστο την καθημερινότητά τους, να τους υποστηρίξουμε με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε. 

Οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με φορείς όπως είναι η Ε.Ε.Ε, μας δίνουν τη δυνατότητα να αυξάνουμε την ένταση των παρεμβάσεών μας και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε μέσα απ’ όλες τις δομές μας, θεσμοθετημένες και εθελοντικές, την προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρο Βενιάμη και όλα τα μέλη της Ένωσης για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν, καθώς και όλα τα στελέχη των κοινωνικών μας υπηρεσιών, που υπερβάλλουν εαυτούς καθημερινά, για να ανταποκριθούν στο εξαιρετικά δύσκολο έργο τους».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ