25.01.20 | 15:19

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΘΗΒΑΙΩΝ

Ενισχύουμε ΟΛΟΙ το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων
16.10.13 | 10:02

Ενισχύουμε ΟΛΟΙ το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων

Ολοκληρώθηκαν, παρά τις δυσκολίες λόγω έλλειψης επαρκών ποσοτήτων τροφίμων, οι διανομές του Σεπτεμβρίου, στις 150 οικογένειες, που εξυπηρετούνται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων, χάρη στην αξιέπαινη προσπάθεια αρμοδίων υπαλλήλων του Δήμου, εθελοντών και αιρετών για την εξασφάλιση των προϊόντων.

Από τον μήνα Ιούλιο, που πραγματοποιήθηκαν οι προηγούμενες διανομές, μέχρι και το Σεπτέμβρη τα ράφια του παντοπωλείου παρέμεναν με ελάχιστα τρόφιμα, καθώς μειώθηκε αισθητά η προσφορά προϊόντων στα καλάθια του Παντοπωλείου, που έχουν τοποθετηθεί στα σούπερ μάρκετ και  τα σχολεία της πόλης γι’ αυτό το σκοπό.

Ιδιαίτερα σημαντική, σ’ αυτή τη διανομή, ήταν η βοήθεια επιχειρήσεων και συλλόγων που προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν, είτε οικιοθελώς, είτε μετά από αίτημα του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου με μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν και οι διανομές του Οκτώβρη, ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάνουν ΕΓΚΛΙΣΗ προς όλους, για ενίσχυση με τρόφιμα.

Θυμίζουμε ότι, μετά τα ταμεία των σούπερ μάρκετ της περιοχής υπάρχουν τα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Επίσης καλάθια συλλογής τροφίμων βρίσκονται:

- Στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Θήβας

- Στα Δημοτικά  Σχολεία: 4ο, 5ο, 6ο, 7ο και 8ο

- Στο 6ο Νηπιαγωγείο Θήβας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ