09.08.20 | 20:38

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για επενδύσεις στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού
06.10.14 | 08:20

Ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για επενδύσεις στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού

Το αποτέλεσμα επαφών, που είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, με τελευταία τη συμμετοχή του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού, Αθανάσιου Κοσματόπουλου, στο συνέδριο με θέμα «Ελληνορωσικές σχέσεις», στις 27-28  Σεπτεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη, ήταν η επίσκεψη κλιμακίου εκπροσώπων του Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία και μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Τα μέλη του κλιμακίου, επικεφαλής του οποίου ήταν ο πρώην Νομάρχης Ημαθίας και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, είχαν σειρά συναντήσεων με τον κ. Κοσματόπουλο, τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους του δήμου, όπου και συζητήθηκαν οι προοπτικές επενδύσεων στους τομείς κυρίως της μεταποίησης και του τουρισμού.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι επί δύο ημέρες το συγκεκριμένο κλιμάκιο επισκέφθηκε κάθε γωνιά του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, εξετάζοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για αντίστοιχες επενδυτικές πρωτοβουλίες.

Ανάλογο αντικείμενο - επενδυτικές δράσεις και έργα υποδομών - είχε και η επίσκεψη στην Αθήνα του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού και των αντιδημάρχων Νίκου Τέτου και Φώτη Ζυγούρη, όπου πραγματοποιήθηκαν σειρά επαφών και συναντήσεων και πιο συγκεκριμένα στα Υπουργεία Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων και Εσωτερικών καθώς και στα Κεντρικά Γραφεία της ΛΑΡΚΟ, όπου τέθηκε το ζήτημα των ανταποδοτικών υποχρεώσεων όπως αυτές προκύπτουν από τις δραστηριότητες της εταιρίας στην περιοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ