21.04.21 | 14:54

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Γουμένισσας προσδιόρισε ο Δήμαρχος Παιονίας
06.12.13 | 12:01

Τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Γουμένισσας προσδιόρισε ο Δήμαρχος Παιονίας

Προς βελτίωση του Νοσοκομείου Γουμένισσας οδηγούν οι υποσχέσεις που απέσπασε ο Δήμαρχος Παιονίας, Θανάσης Λαπόρδας, από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, Θρασύβουλο Βεντούρη, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 3 Δεκεμβρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ., Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ τον Δήμαρχο Παιονίας, συνόδευαν η Αντιδήμαρχος Γουμένισσας, Μαρία Παλάνη, ο εκπρόσωπος των ιατρών του νοσοκομείου, Νίκος Καπουτσής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Ξενοφών Παπαλέξης.

Στον Διοικητή μεταφέρθηκε το καθολικό αίτημα των δημοτών της Παιονίας, σχετικά με την ανάγκη της αξιοπρεπούς λειτουργίας του νοσοκομείου, οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και ζητήθηκε η αλλαγή χρήσης τμήματος των κλινών (10 έως 15) της Παθολογικής Κλινικής και η χρησιμοποίησή τους για την περίθαλψη χρονίως πασχόντων ασθενών.

Ο κ. Βεντούρης αποδέχθηκε το αίτημα για τους χρονίως πάσχοντες, δεσμεύτηκε να ενισχύσει τη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής με ένα ακόμα παθολόγο ιατρό και δήλωσε ότι, συμφωνεί με την αναγκαιότητα ενίσχυσης του νοσοκομείου, την οποία και θα υπερασπισθεί στο πλαίσιο που οι αρμοδιότητές του το επιτρέπουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ