23.06.18 | 19:02

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

«Εκτός» ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. ο Παναγιώτης Κουρουμπλής;;;
13.10.16 | 11:41

Εκτός ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. ο Παναγιώτης Κουρουμπλής;;;

«Εκτός» ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. θα μείνει ο Υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σύμφωνα μ’ όσα είπε στο epoli.gr επαΐων των όσων συμβαίνουν στη Σταδίου & Δραγατσανίου, ενόψει του σχεδόν βέβαιου ανασχηματισμού. 

«Η θέση του για την ενισχυμένη αναλογική και το “άδειασμα” του από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και οι κακές τους σχέσεις εντός του Υπουργείου, τον οδηγούν - αν δεν τον έχουν οδηγήσει ήδη εκτός Υπουργείου», τόνισε στο epoli.gr.

Στην ερώτησή μας να προσδιορίσει τις «κακές σχέσεις», απάντησε, χαρακτηριστικά: «Και τα πλακάκια του ΥΠ.ΕΣ. γνωρίζουν τη “σχέση” του με το γ.γ. του Υπουργείου Κώστα Πουλάκη, αλλά και όχι μόνο. Καλές του σχέσεις μόνο η "στρατιά" συμβούλων που έφερε στο Υπουργείο».

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως, ο ίδιος ο Υπουργός είναι γνώστης των προθέσεων του Πρωθυπουργού και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει περιοδεία ανά την Ελλάδα και την εκλογική του Περιφέρεια, προκειμένου να "διαφημίσει" το έργο του και τις καλές του σχέσεις με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δείχοντας πως, δεν είναι διατεθειμένος "τόσο απλά" να παραδώσει τα όπλα...

Στα «συν» του Υπουργού, οι καλές του σχέσεις με ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ, "χαρτί", που αναμένεται να "παίξει" μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά και το σημαντικό έργο που έχει επιδείξει στο Υπουργείο ευθύνης του, "παίρνοντας τη σκυτάλη" από τον προκάτοχό του, νυν Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Όλα ανοιχτά λοιπόν, μέχρι και...το "παρά ένα"...!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ