09.03.21 | 02:47

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός απόφασης διορισμού επιτυχούσα της 3Κ που ελέγχθηκε από τον Δήμο - Τι καταγγέλλει
28.08.19 | 17:42

Εκτός απόφασης διορισμού επιτυχούσα της 3Κ που ελέγχθηκε από τον Δήμο - Τι καταγγέλλει

Καταγγελία επιτυχούσας της 3Κ ότι, παρόλο που συμπεριλήφθηκε στους οριστικούς πίνακες της Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, για τις 8.166 μόνιμες θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών ΟΤΑ, κλήθηκε από τον Δήμο να προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά, ελέγχθηκαν, δε συμπεριλαμβάνεται στην απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης, έφτασε στο epoli.gr.

H υπόθεση – καταγγελία αφορά τον Δήμο Ιωαννιτών - με τον Δήμο να ανακοινώνει σήμερα πως την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η παρουσία, ανάληψη καθηκόντων 47 επιτυχόντων της 3Κ - και την απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, που “πήρε” ΦΕΚ, προχθές – όπως είχε γράψει το epoli.gr επίσης.

«Δε γίνεται να παίζουν με την αγωνία μας. Από την αρχή όλα ήταν παράξενα με την Προκήρυξη. Πώς γίνεται να έχω πετύχει στην προκήρυξη να καλούμαι να προσκομίσω τα έγγραφα στο Δήμο, να ελέγχονται αυτά και να είναι εντάξει, και σήμερα να διαβάζω στο site σας πως, την Δευτέρα προσκαλούνται επιτυχόντες της 3Κ χωρίς να έχω ειδοποιηθεί! Και ψάχνοντας, να διαπιστώνω πως δεν είμαι μέσα στην απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας! Ελπίζω πως είναι λάθος μηχανογραφικό. Αλλιώς τι να πω. Θα κινηθώ νομικά. Δεν μπορούν να παίζουν και την τελευταία στιγμή με την αγωνίας μας!», τόνισε στο epoli.gr η καταγγέλλουσα.

[ΕΞΕΛΙΞΗ]: Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης του θέματος, αύριο, Πέμπτη, θα υπάρξει συνάντηση της επιτυχούσας, με υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

 

ΣΗΜ.: Τα στοιχεία της καταγγέλλουσας και επικοινωνίας είναι στη διάθεση του epoli.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ