25.01.20 | 04:29

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Έκτακτος έλεγχος στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων
09.11.16 | 17:02

Έκτακτος έλεγχος στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποφάσισε να διενεργηθεί έκτακτος ειδικός έλεγχος στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων, με αιτία το έλλειμμα που αποκαλύφθηκε στο Ταμείο του Δήμου.

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Σώματος, σήμερα το μεσημέρι, η πλειοψηφία και η αντιπολίτευση, έκαναν λόγο για «καμία σκιά» στην υπόθεση και «καμία σπίλωση».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, τόνισε ότι, είναι σημαντικό να επανέλθει το κύρος της Αυτοδιοίκησης, «του πιο κοντινού στον πολίτη θεσμού». Επεσήμανε δε την ανάγκη, να "χυθεί άπλετο φως" στην υπόθεση. 

Στο ίδιο "μήκος κύματος" και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης που τοποθετήθηκαν για το θέμα, τονίζοντας τη σοβαρότητα και τη σύνεση που θα πρέπει να επικρατήσουν, μέχρις ότου «"λάμψει η αλήθεια"», όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε.

Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης, τέθηκαν ερωτήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν στην υπόθεση και τα οποία - ως προς τις λεπτομέρειές τους - θα απαντηθούν από την έρευνα που διεξάγεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ