27.10.20 | 19:59

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Ηρακλείου λόγω των καιρικών φαινομένων
03.12.13 | 16:39

Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Ηρακλείου λόγω των καιρικών φαινομένων

Έκτακτη σύσκεψη, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, που συνοδεύονται από έντονες βροχοπτώσεις τις τελευταίες ώρες, συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, με τη συμμετοχή των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

Όπως αναφέρθηκε, ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε ετοιμότητα τις τελευταίες ώρες, και ειδικότερα σε επιφυλακή οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες με το ανθρώπινο δυναμικό τους, τα μηχανήματα της Περιφέρειας, αλλά και ιδιωτικών τεχνικών εταιρειών, από τις οποίες και θα ζητηθεί η παρέμβαση εφόσον απαιτηθεί.

Μάλιστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου απεύθυνε έκκληση στους πολίτες και ειδικά στους οδηγούς να είναι τις επόμενες ώρες ιδιαίτερα προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, την ώρα ραγδαίας βροχόπτωσης. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι, η Τροχαία Ηρακλείου και ευρύτερα η Αστυνομική Διεύθυνση βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν έκτακτα περιστατικά.

Στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο πολιτικός προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ηρακλείου Αλέκος Ξωμεριτάκης, ο Διευθυντής της Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Τζανοκωστάκης, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου η αξιωματικός Ελένη Δημητριάδου, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο αξιωματικός Μανόλης Σταυρακάκης και από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Ηρακλείου τα διευθυντικά στελέχη Άννα Ροβύθη και Χαρά Τριαματάκη. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ