07.08.20 | 18:36

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΦΟΡΕΙΣ » Σ.Π.Α.Π.

Έκτακτη σύσκεψη για την πυροπροστασία του Πεντελικού
05.08.13 | 13:30

Έκτακτη σύσκεψη για την πυροπροστασία του Πεντελικού

Έκτακτη ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), Γιώργου Πατούλη, στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, με αντικείμενο την επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια των δασικών εκτάσεων της Πεντέλης και των γύρω περιοχών.  

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Διοικητές του 9ου και 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Δημήτριος Ραπανάκης και κ. Ιωάννης Καρακώστας αντίστοιχα, ο Ανθυποπυραγός του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Ανδρέας Κλαδής, καθώς και επιχειρησιακοί παράγοντες του Συνδέσμου. 

Στη διάρκεια της σύσκεψης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Συνδέσμου κατά τη θερινή περίοδο, καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να λαμβάνουν χώρα για την αποφυγή πυρκαγιών από αμέλεια. 

Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές και εργαζόμενους των κλιμακίων των Δήμων - μελών για την άοκνη προσπάθεια τους, σημειώνοντας ότι, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π. βρίσκεται σε εγρήγορση για τη φύλαξη και προστασία των δασικών εκτάσεων.  

Από την πλευρά τους, οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Σταθμών, που συμμετείχαν στη σύσκεψη, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Πατούλη για την άμεση συμμετοχή του Σ.Π.Α.Π. σε όλα τα συμβάντα κατάσβεσης πυρκαγιάς.     

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ