01.03.21 | 21:04

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτη συνεδρίαση της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα
11.05.13 | 16:29

Έκτακτη συνεδρίαση της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο «μέτωπο» Κυβέρνησης - εκπαιδευτικών, η ΑΔΕΔΥ εξήγγειλε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής για τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

«Τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων βρίσκονται σε αναστολή», αναφέρεται στην ανακοίνωση - πρόσκληση της συνεδρίασης, όπου συμπληρώνεται χαρακτηριστικά:

«O αυταρχικός κατήφορος της Κυβέρνησης, η οποία προκειμένου να επιβάλει την αντικοινωνική και αδιέξοδη πολιτική της, έχει -εδώ και καιρό- επιλέξει τη μέθοδο των συκοφαντικών, διασπαστικών και υπονομευτικών επιθέσεων κατά των εργαζομένων, δεν έχει τέλος! Παράλληλα καταφεύγει στην ποινικοποίηση και στην ίδια την κατάργηση των αγώνων, των Συνδικάτων και της συλλογικής δράσης. Το ίδιο έγινε πριν από λίγο καιρό με τους εργαζόμενους των ΟΤΑ, των Μ.Μ.Μ. και τους ναυτεργάτες. Το ίδιο γίνεται σήμερα και με τους εκπαιδευτικούς! Το ίδιο θα γίνει και αύριο με όλους τους κλάδους των εργαζομένων που θα θελήσουν να αντιδράσουν!

Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την απάνθρωπη και αδιέξοδη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική, που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, οδηγώντας συνειδητά τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία. 

Η μοναδική απάντηση απέναντι στον αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης, είναι η μαζική συλλογική δράση, η συνέχιση του αγώνα και η ένταση της πάλης για την ανατροπή των μνημονίων και των πολιτικών που τα συνοδεύουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ