23.09.20 | 05:57

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Εκστρατεία καθαρισμού «Let's do it Greece - Let's do it Heraklion»
12.03.14 | 09:51

Εκστρατεία καθαρισμού Lets do it Greece - Lets do it Heraklion

Η Παγκόσμια καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού/εξωραϊσμού «Letʼs Do it World» και το Ελληνικό τμήμα της, «Letʼs Do It Greece», θα βρεθούν στο Ηράκλειο, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στις εθελοντικές ομάδες, τα σχολεία, τους συλλόγους και φορείς, που έχουν δηλώσει ή επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ανοιχτή συνάντηση που θα γίνει στο Ηράκλειο, στις 15 Μαρτίου 2014, στην δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω (2ος όροφος) από 11:00-14:00. 

Η συνάντηση αφορά στο σχεδιασμό και το συντονισμό της δράσης που θα επιχειρήσει να καθαρίσει και να ομορφύνει την πόλη, σε μια και μόνο ημέρα, στις 6 Απριλίου 2014, μια ενέργεια, που θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Η συντονιστική ομάδα του «Let's do it Greece - Let's do it Heraklion», φέρνει στο Ηράκλειο τους κεντρικούς διοργανωτές της Πανελλήνιας καμπάνιας, με σκοπό να αναλύσουν τον θεσμό και τα οφέλη από την υλοποίηση της εκστρατείας. 

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των εθελοντικών ομάδων και μονάδων της πόλης για την επίτευξη του τελικού στόχου, δηλαδή της ευρύτερης το δυνατόν γεωγραφικής κάλυψης καθαρισμού του Ηρακλείου. 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και επιδιώκεται η προσφορά-συνδρομή όλων, τους μαθητές και τους απλούς πολίτες. 

Όσοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή στην επικείμενη Πανελλαδική δράση του Απρίλη, μπορούν να το πράξουν μέσα από την ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org, όπως επίσης να ενημερώνονται από τη Σελίδα στο Facebook: Let's do it Greece - Let's do it Heraklion.

Η Πανελλαδική δράση της 6ης Απριλίου και η εκδήλωση-κάλεσμα της 15ης Μαρτίου έχει την ευγενική και αμέριστη υποστήριξη των επίσημων φορέων της πόλης, των εθελοντικών ομάδων, καθώς και ιδιωτών που στηρίζουν την καμπάνια και συγκεκριμένα: του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, από την κίνηση ενεργών πολιτών Minoistas, από το παράρτημα Ηρακλείου της Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου, από τους εθελοντές της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Ηρακλείου (Ε.Π.Η.), από την εθελοντική ομάδα ΑΤΑΧΤΟΙ, από τους Πρόσκοπους Ηρακλείου, τον Πεζοπορικό Όμιλο Ηρακλείου, τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη (Κνωσσού).

Πληροφορίες από τη συντονιστική ομάδα του «Let's do it Heraklion» τηλέφωνο 6945-948868.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ