18.11.19 | 05:29

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Κάλεσμα του Υπουργού Εσωτερικών στους 17αρηδες
26.06.19 | 13:32

Εκλογές: Κάλεσμα του Υπουργού Εσωτερικών στους 17αρηδες

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «news 24/7 88.6» και τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή.

Στη συνέντευξή του ο Υπουργός Εσωτερικών:

- Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, για να κρίνουν τα κόμματα και τα προγράμματά τους, τώρα που, όπως επισήμανε, διαμορφώνεται ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, μετά τον Αύγουστο του 2018.

- Χαρακτήρισε μέγιστο διακύβευμα την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και τόνισε ότι η συμμετοχή, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων και των 17άρηδων, σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα εξασφαλίσει μία νέα ποιότητα για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

- Διαβεβαίωσε ότι η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών και των εργαζομένων του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και η επιτυχημένη διεξαγωγή των τετραπλών εκλογών που προηγήθηκαν, εγγυώνται την άψογη διεξαγωγή και των εθνικών εκλογών.

- Υπογράμμισε ότι έχουν εξασφαλιστεί όλες οι διευκολύνσεις για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, με δωρεάν μετακίνησή τους με τα πλοία της ακτοπλοΐας, με μεγάλες εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια από την «Aegean» και την «Olympic Air», αλλά και με ελεύθερη διέλευση από τους σταθμούς διοδίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ