04.07.20 | 18:38

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκλογές: ΔΩΡΕΑΝ τα ηλεκτρικά πατίνια την Κυριακή
20.05.19 | 17:26

Εκλογές: ΔΩΡΕΑΝ τα ηλεκτρικά πατίνια την Κυριακή

Η εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών Lime, προσφέρει δωρεάν διαδρομές, με σκοπό να ενθαρρύνει πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ψηφίσουν στις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές (στην Ελλάδα και για τις αυτοδιοικητικές) στις 26 Μαΐου 2019.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό ‘thistimeimvoting.eu’, δωρεάν διαδρομές και κράνη θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες τη μέρα των εκλογών για να τους ενθαρρύνουν όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν αλλά να το κάνουν με έναν διασκεδαστικό, ασφαλή και βιώσιμο τρόπο.

Στην Ελλάδα, οι δράση της Lime για τις εκλογές στις 26 Μαϊου θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Ο τρόπος λειτουργίας

Όλοι θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή της Lime, για να λάβουν τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών πριν ανοίξουν οι κάλπες. 

Ο κωδικός θα ισχύει μεταξύ απο τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου στις χώρες, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ