05.12.19 | 17:18

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Έκλεισε το Δημοτικό Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου λόγω κατάσχεσης
25.05.13 | 07:19

Έκλεισε το Δημοτικό Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου λόγω κατάσχεσης

Χθες, 24 Μαΐου 2013, έγινε κατάσχεση των κινητών πραγμάτων της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ, από τεχνική εταιρεία, με αποτέλεσμα το Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa να σταματήσει τη λειτουργία του.

Ο λόγος της κατάσχεσης -σύμφωνα με την εταιρεία- οι οικονομικές υποχρεώσεις της Δημοτικής Επιχείρησης για τεχνικά έργα που πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία.

Για το θέμα ο δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα προβλήματα που δημιουργεί η συγκεκριμένη πράξη κατάσχεσης, είναι δεδομένα. Οποιαδήποτε πρόσκαιρη δυσλειτουργία που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη διακοπή παροχής υπηρεσιών του Υδροθεραπευτηρίου  Loutraki Thermal Spa προς τους πολίτες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα είναι προσωρινή.

Η αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων του Υδροθεραπευτηρίου  Loutraki Thermal Spa, θα γίνει μέχρι τέλους σε κάθε νομικό και πολιτικό επίπεδο, με σκοπό να καταδειχθεί η αλήθεια και επιπλέον να προστατευτεί το δημόσιο συμφέρον, έναντι του ιδιωτικού.

Τηρώντας τις αρχές της διαφάνειας και της νομιμότητας, ας γνωρίζουν όσοι επένδυσαν στην επιείκεια μας, ότι έκαναν λάθος εκτίμηση και τώρα πρέπει να φοβούνται.

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, αποφασίστηκε η έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και σε συνέχεια η άμεση ενημέρωση του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ