05.12.19 | 17:44

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Εκδήλωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου
24.06.14 | 09:11

Εκδήλωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου

Με τη συμμετοχή πολλών Κρητικών καλλιτεχνών, το 1ο Κρητικό μουσικό φεστιβάλ "έρχεται" στην παραλία της Ψαρομούρας στην Αγία Πελαγία, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαλεβιζίου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., οι μουσικοί Μιχάλης Κονταξάκης, Αντώνης Βουμβουλάκης, Γιάννης Παξιμαδάκης, Ευγενία Τόλη, Σωτήρης Αλεξάκης, Νεκτάριος Παχιαδάκης, Κυβέλη Στεργίου, Αντώνης Μανουσάκης, Γιώργος Ζαχαριουδάκης, Δημήτρης Στεφανάκης, Βαγγέλης Τσαγκαρακης, Σταύρος Τσαγκαράκης, Κωστής Μακάκης, Αλέκος Φανουράκης, Γιάννης Χαρκούτσης, Μιλτιάδης Βαρουχάκης, Μανόλης Κισσανδράκης, Μιχάλης Δασκαλάκης, μαζί και με τους χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη, θα εναλλάσσονται στη σκηνή της Ψαρομούρας, προσφέροντας μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία στους λάτρεις της Κρητικής μουσικής. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και στόχος είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου.

Την εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από τον Ρ/Σ Κρητικός 88,7, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και υποστηρίζεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου, θα παρουσιάσει η κα. Βούλα Νεονάκη. 

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στο: http://cretanfest.blogspot.gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ