22.01.20 | 09:21

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΕΚΑτΣε νέα απολαυστική κόντρα Χριστοφορίδη – Γεωργιάδη!
18.05.19 | 09:57

ΕΚΑτΣε νέα απολαυστική κόντρα Χριστοφορίδη – Γεωργιάδη!

Νέα απολαυστική (και αποκαλυπτική όμως) κόντρα του δημοσιογράφου Γ. Χριστοφορίδη, με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το ΕΚΑΣ, αυτήν τη φορά.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν, σχολιάζοντας ανάρτηση του Γιώργου Χριστοφορίδη στο λογαριασμό του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης τον προκάλεσε να του πει ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ, έτσι ώστε τώρα «να χρειάζεται να επανέλθει». Μάλιστα, η απάντηση του Αντιπροέδρου της ΝΔ στον δημοσιογράφο ξεκινούσε ως εξής: «Είσαι αστείος».

Τότε, ο Χριστοφορίδης “πέταξε το γάντι” στον Άδωνι Γεωργιάδη. Κάτι σαν πρόκληση-παγίδα: «Αν είχες διαβάσει το mail Χαρδούβελη ποτέ, θα ήξερες ότι θα το κόβατε εσείς το 2015, αν μένατε στην εξουσία. Και τότε δεν θα επανερχόταν».

Έτσι, η κόντρα ξέφυγε από το πεδίο της ερμηνείας και πήγε σ’ εκείνο της γνώσης. Στο ποιος διάβασε το mail και ποιος όχι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποδέχθηκε την πρόκληση και, λίγες ώρες μετά, έστειλε ένα δημοσίευμα στον Χριστοφορίδη, γράφοντάς του «Ιδού το mail Χαρδούβελη αρχιψεύταρε και πουθενά δεν λέει τίποτα για το ΕΚΑΣ. Αλλά τέτοιοι είστε, τι άλλο να περιμένει κανείς;»

Και μετά ήρθε η απάντηση του Χριστοφορίδη, σε 4 δόσεις, που είναι και απολαυστική και αποκαλυπτική:

1/4

«Αδωνι Γεωργιάδη, γνωστό το θράσος σου. Με τη μπλόφα στο ψέμα, απέδειξες ΜΟΝΟΣ σου πόσο αδιάβαστος είσαι. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι δεν διάβασες ΠΟΤΕ τοmail Χαρδούβελη. ΟΥΤΕ ΚΑΝ το δημοσίευμα που μου έστειλες ως απάντηση. Μόνον το τίτλο διάβασες, σωστά; Όπως κάνεις πάντα.

2/4

Αν διάβαζες κάτω από τον τίτλο, θα έβλεπες: «Επίσης, η κυβέρνηση δεσμεύεται να επανασχεδιάσει το ΕΚΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική οικονομική και περιουσιακή κατάσταση του συνταξιούχου». Τι σημαίνει ο επανασχεδιασμός, αντιπρόεδρε; Ότι θα το αυξάνατε; Περικοπή σημαίνει.

3/4

Λοιπόν; Δεν λέει τίποτα για το ΕΚΑΣ το mail Χαρδούβελη; Οντως αρνιόσασταν να το αγγίξετε; Μόνοι σας λέγατε στην τρόικα ότι από το ΕΚΑΣ θα πιάνατε το στόχο της επόμενης χρονιάς. Ποιος είναι ο «αρχιψεύταρος», λοιπόν; Εσύ είσαι, αντιπρόεδρε. Με αποδείξεις.

4/4

Επειδή πουλάς τον διαβασμένο στον ΣΚΑΙ, όπου σε ακούν και χαίρονται, δεν σημαίνει ότι είσαι. Τέτοιος είσαι, από αυτούς που δεν διαβάζουν τίποτα. Μόνο τους τίτλους, όπως κάνουν τα τρολ. Κρίμα. Είσαι και αντιπρόεδρος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ