07.06.20 | 00:02

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισβολή του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ στο Πολιτικό Γραφείο του Β. Κικίλια
18.10.19 | 13:54

Εισβολή του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ στο Πολιτικό Γραφείο του Β. Κικίλια

Mέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν πριν από λίγη ώρα, στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, πέταξαν τρικάκια και μπογιές και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μεταξύ άλλων αναφέρουν:

"Κανείς δε θα περίμενε από κάποια κυβέρνηση, πόσο μάλλον μία δεξιά που εκπροσωπεί την «ελίτ» της κοινωνίας, να σώσει ζωές απλών ανθρώπων στηρίζοντας με νύχια και με δόντια τις δομές υγείας που παραπαίουν. Αντ’ αυτού, δυστυχώς, είναι αυτονόητη η απάνθρωπη στάση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος κλείνει μάτια και αυτιά μπροστά στα πιο ουσιαστικά προβλήματα του τομέα της υγείας, όπως μικρά παιδιά που η ζωή τους απειλείται άμεσα, καρκινοπαθείς που δεν παίρνουν τα φάρμακά τους έγκαιρα και τη μη παροχή πρόσβασης στην υγεία σε μετανάστες και πρόσφυγες. Παράλληλα, πλασάρει μια πολιτική ατζέντα που θέλει τη βίαιη κρατικοποίηση του συλλογικού-αλληλέγγυου θεσμού του ΚΕΘΕΑ, θέτοντας τον ευάλωτο σε πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα [...].

Δε θα κάνουμε, όμως, ούτε βήμα πίσω. Κάθε φορά που θα απειλείτε ζωές με τις «παραλήψεις» σας, κάθε φορά που η αδικία του συστήματος θα σαπίζει έστω και λίγο παραπάνω βασικούς θεσμούς όπως η υγεία, θα μας βρίσκετε μπροστά σας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ