25.01.21 | 15:55

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΔΟΞΑΤΟΥ

Εγκρίθηκε η κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού Δήμου Δοξάτου
27.10.14 | 10:41

Εγκρίθηκε η κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού Δήμου Δοξάτου

Μετά από επαφές και συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτρης Δαλακάκης, με τον Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ., Γιώργο Παυλίδη, εντάχθηκε στα Τομεακά Προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, η αντικατάσταση εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου και η κατασκευή εξωτερικών δικτύων σύνδεσης των οικισμών του Δήμου Δοξάτου. 

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020 και είναι προϋπολογισμού 5,649,867.14 €.  

Το εν λόγω έργο έρχεται ως απάντηση σε χρόνια προβλήματα του Δήμου, καθώς δίνει λύση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου, Δ. Δαλακάκης, δήλωσε σχετικά: «Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. κ. Παυλίδη καθότι υποστήριξε σθεναρά το δίκαιο αίτημα του Δήμου μας προς το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να επιτύχουμε αίσια έκβαση και να ενταχθεί τελικά ένα έργο υψίστης σημασίας για τις υποδομές του Δήμου μας και την προάσπιση της υγείας των συνδημοτών μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ