25.01.20 | 16:57

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Έγκριση εργασιών και λειτουργίας για το «Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς»!
28.08.15 | 09:59

Έγκριση εργασιών και λειτουργίας για το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς!

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου, του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και των συναρμόδιων Υπηρεσιών τους, δόθηκε τελικά λύση στο ζήτημα της χρήσης και της συντήρησης του «Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς», το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 18η Μαΐου 2015.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση που συνυπογράφουν οι κ.κ. Π. Σκουρλέτης και Γ. Τσιρώνης:

1. Επιτρέπεται στο Δήμο Χαλανδρίου η εκτέλεση οικοδομικών εργασιών με δικά του έξοδα, στο «Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς» και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις αυτού, για λόγους χρήσης και υγιεινής και τη λήψη όλων των νόμιμων και αναγκαίων μέτρων για την περιφρούρηση των εγκαταστάσεων.

2. Επιτρέπεται η χρήση και λειτουργία για πολιτιστικές εκδηλώσεις από το Δήμο Χαλανδρίου των υφιστάμενων από το 1981 θεατρικών εγκαταστάσεων του «Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς». 

Η χρήση, η λειτουργία και το κόστος συντήρησης του Θεάτρου βαρύνουν το Δήμο Χαλανδρίου, ο οποίος επίσης ευθύνεται για την τήρηση των προβλεπόμενων προδιαγραφών ασφάλειας, πυροπροστασίας και υγιεινής του χώρου, των εργαζόμενων και του κοινού, καθώς επίσης και την εν γένει τήρηση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ