16.06.21 | 20:02

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ! Ασυνείδητοι έκλεισαν τη δίοδο προς τη θάλασσα στη Βραυρώνα! [ΦΩΤΟ]
02.08.18 | 13:10

ΕΓΚΛΗΜΑ! Ασυνείδητοι έκλεισαν τη δίοδο προς τη θάλασσα στη Βραυρώνα! [ΦΩΤΟ]

Πέντε φωτογραφίες των τελευταίων ημερών, μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, που αποτυπώνουν σε όλο τους το μεγαλείο, την αυθαιρεσία, την παρανομία και την τεράστια αναισθησία κάποιων…ανεύθυνων, επικίνδυνων!

Στις δυο πρώτες φωτογραφίες, περιφράσσεται παραθαλάσσιο οικόπεδο, στην περιοχή της Βραυρώνας και κλείνεται η δίοδος προς την θάλασσα! «Ήδη, με προσωπική μου καταγγελία, επιλαμβάνεται και ελέγχεται, από την Πολεοδομία Μαρκοπούλου», σχολιάζει ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κ. Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες.

Στις επόμενες δύο φωτογραφίες - σύμφωνα με τον Δήμαρχο - πολίτης του δήμου και επαγγελματίας στο Πόρτο Ράφτη, ξεφορτώνει τα σκουπίδια του στην άκρη του παραλιακού δρόμου! «Ήδη, του επιδίδουμε σήμερα, από τον Δήμο, πρόστιμο 1.000 Ευρώ!», σχολιάζει ο Δήμαρχος.

«Στην πέμπτη φωτογραφία, κοντά στον Οικισμό του Πολυτεχνείου, καθαρίσαμε πρόσφατα και την επόμενη ημέρα, τις νυχτερινές ώρες, (δεν γνωρίζουμε τον δράστη), έγινε αυτό το πέταμα σκουπιδιών, «όπου να’ ναι, ότι να’ ναι», αρκεί να φύγει από την αυλή μας....», σχολιάζει ο Δήμαρχος και ολοκληρώνει:

«Ο σεβασμός στο Περιβάλλον και στους Συνανθρώπους μας, στο απόγειό του!

Τελικό Συμπέρασμα: Εάν, κατά πλειοψηφία, δεν αποκτήσουμε στοιχειώδη Παιδεία, Αγωγή και σεβασμό στην Φύση και τους Συμπολίτες μας, όχι ευρωπαϊκό επίπεδο ζωής, δεν μας αξίζει, αλλά και αυτό, της Υποσαχάριας Αφρικής, πολύ μας είναι...».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ