03.06.20 | 20:58

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΧΑΝΙΩΝ

Εγκαινιάστηκαν οι νέοι χώροι του 30ου & 31ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Χανίων
29.01.15 | 13:46

Εγκαινιάστηκαν οι νέοι χώροι του 30ου & 31ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Χανίων

«Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Χανίων εγκαινιάζει σήμερα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους νέους χώρους της Σχολικής Κοινότητας του 30ου και 31ου Νηπιαγωγείου του Δήμου μας, μετά τη μεταστέγαση τους στο κτίριο, της οδού Γκερόλα». 

Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε, σήμερα, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά την εκδήλωση εγκαινίων των δύο Νηπιαγωγείων, που στεγάζονται πλέον σε νέους χώρους. 

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας τις ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής, καταφέραμε να ανταποκριθούμε τόσο στις ανάγκες των δύο Νηπιαγωγείων όσο και σε ένα χρόνιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας», πρόσθεσε ο κ. Βάμβουκας, επισημαίνοντας, ότι δόθηκε επιτέλους λύση στο ζήτημα της στέγασης των δύο Νηπιαγωγείων. 

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, για τη συνεργασία, ώστε να υπογραφεί η σχετική Προγραμματική Σύμβαση, που  επέτρεψε τη μεταστέγαση των Νηπιαγωγείων. 

Με την ολοκλήρωση της τελετής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στους χώρους των Νηπιαγωγείων, που βρίσκονται στον ισόγειο όροφο του κτιρίου. 

Οι χώροι αυτοί είναι οι εξής: 

- Δύο αίθουσες

- Πολυδύναμος χώρος

- Κουζίνα

- W.C.

- W.C. ΑμεΑ

- Γραφείο νηπιαγωγών

- Διάδρομος

- Αύλειος χώρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ