27.02.20 | 10:53

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εγκαίνια της «Σπιτικής Κουζίνας» στο Δήμο Αμαρουσίου
22.04.13 | 20:09

Εγκαίνια της Σπιτικής Κουζίνας στο Δήμο Αμαρουσίου

Το νέο πρωτότυπο πρόγραμμα κοινωνικής δράσης «Σπιτική Κουζίνα» Δήμου Αμαρουσίου εγκαινίασε σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, με στόχο να μπορούν όλοι σε καθημερινή βάση να προμηθευτούν μέσα από μία ποικιλία επιλογών φρεσκομαγειρεμένο, ποιοτικό, σπιτικό φαγητό, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Η νέα πρωτοβουλία του Δημάρχου έρχεται να ενισχύσει το εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικών δομών και υπηρεσιών που έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί στο Δήμο Αμαρουσίου και καλύπτει τις ανάγκες χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ανοίγοντας την αυλαία για τη λειτουργία της Σπιτικής Κουζίνας στο Μαρούσι, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: 

«Στο Δήμο Αμαρουσίου εδώ και 7 χρόνια δημιουργούμε πρότυπες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες, με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει ως Δήμος σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να είμαστε δίπλα στο συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, από ένα φάρμακο, από ένα γιατρό, από ένα ζεστό ρούχο, από ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Στο Μαρούσι σήμερα κανείς δεν είναι μόνος. Η λειτουργία της Σπιτικής Κουζίνας του Δήμου Αμαρουσίου έρχεται να προστεθεί στο «κοινωνικό μας οπλοστάσιο» και να προσφέρει σε κάθε συμπολίτη μας τη δυνατότητα να έχει στη διάθεσή του καθημερινά ένα πιάτο φρεσκομαγειρεμένο ποιοτικό, σπιτικό φαγητό, με το συμβολικό αντίτιμο των 2,5 ευρώ ανά μερίδα». 

Η «Σπιτική Κουζίνα» θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 04:00 μ.μ., στην Πλατεία Εργατικών Κατοικιών 1, στο Μαρούσι.  

Τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου και απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες με στόχο την υποστήριξής τους για την καλύτερη διαχείριση των συνεπειών από την οικονομική κρίση.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Νικόλαος Κάββαλος, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ελένη Λέκκα και η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την καθημερινότητα του πολίτη, Ρένα Χαλιώτη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ