20.10.20 | 18:16

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εγκαίνια επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου σε Αλμυρό και Φάρσαλα
30.03.16 | 20:38

Εγκαίνια επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου σε Αλμυρό και Φάρσαλα

Στα εγκαίνια, για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στον Αλμυρό και στα Φάρσαλα, που πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, παρευρέθη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ύστερα από πρόσκληση της ΕΠΑ Θεσσαλίας.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ξεναγήθηκε στο εργοτάξιο στα Φάρσαλα. Εκεί, τον υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Διευθυντής ΕΠΑ Θεσσαλίας, Φεντερίκο Ρεγκόλα, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλίας, Λεωνίδας Μπακούρας, ο Δήμαρχος Φαρσάλων, Άρης Καραχάλιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Θεόδωρος Κιτσάκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ, Κωνσταντίνος Ξιφαράς και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Στη συνέχεια, ο κ. Σκουρλέτης μετέβη στον Αλμυρό, όπου άνοιξε τη βάνα τροφοδοσίας με φυσικό αέριο κατά τη συμβολική τελετή ενεργοποίησης της εγκατάστασης φυσικού αερίου στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό σταθμό Αλμυρού, στο πρώτο κτίριο της πόλης που τροφοδοτείται συμβολικά με φυσικό αέριο.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμυρού, Δημήτριο Εσερίδη και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων στο Δημαρχείο, στην οποία παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη. 

Στο τέλος, ο κ. Σκουρλέτης άναψε τη δάδα του φυσικού αερίου έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ