22.05.19 | 20:01

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφετείο Αθηνών: Αθώος ο Βασίλης Πολυμερόπουλος για το μεταπτυχιακό
15.03.19 | 17:31

Εφετείο Αθηνών: Αθώος ο Βασίλης Πολυμερόπουλος για το μεταπτυχιακό

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων και μέλος της Eκτελεστικής Eπιτροπής της ΑΔΕΔΥ Βασίλης Πολυμερόπουλος κηρύχθηκε αθώος από το Εφετείο Αθηνών για την υπόθεση του μεταπτυχιακού τίτλου του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Δικαστήριο, μετά και την πρόταση αθώωσης που έκανε ο εισαγγελέας. Έρχεται δε η απόφαση αυτή σε συνέχεια της προηγούμενης, επίσης ομόφωνης αθωωτικής απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, για το ίδιο ακριβώς θέμα.

«Οι πολιτικοί... επισπεύδοντες για την διαγραφή του, παρότι υπήρχε το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο μετ' επιτάσεως επικαλούνται και επαναλαμβάνουν σε άλλες περιπτώσεις, όπως και τελεσίδικη αθωωτική απόφαση, είναι πολλαπλά εκτεθειμένοι. Κι αυτό γιατί έκριναν και  αποφάσισαν υιοθετώντας δημοσιεύματα που είχαν ως στόχο με ψεύδη, λάσπη και παραποίηση της πραγματικότητας να διασύρουν και να πλήξουν πολιτικά τον Βασίλη Πολυμερόπουλο.       

Μετά και τη νέα αθωωτική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, οι κάθε λογής... κήνσορες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας δεν θεώρησαν βεβαίως υποχρέωση τους να αποκαταστήσουν την τιμή και την υπόληψη του Βασίλη Πολυμερόπουλου. Απλά κρίμα...

Θα ήταν παράληψη ωστόσο να μην ευχαριστήσουμε όλες και όλους οι οποίοι στάθηκαν αυτό το διάστημα στο πλευρό του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, μεμονωμένα, συλλογικά και διαπαραταξιακά. Γνωρίζουν πολύ καλά αφενός το ήθος και τον επαγγελματισμό του Βασίλη Πολυμερόπουλου και αφετέρου τον «πόλεμο» που δέχθηκε», τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ