07.08.20 | 18:55

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΦΟΡΕΙΣ » Σ.Π.Α.Π.

Έδωσαν ζωή σε 50.000 δεντράκια στις πλαγιές του Πεντελικού
09.09.13 | 14:07

Έδωσαν ζωή σε 50.000 δεντράκια στις πλαγιές του Πεντελικού

Με τη συμμετοχή του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων των δήμων - μελών, εθελοντών, εργαζομένων του Συνδέσμου και με τη συνεργασία ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, πραγματοποιήθηκε το 3ο εθελοντικό πότισμα των περισσότερων από 50.000 δενδρυλλίων, που φυτεύτηκαν στις πλαγιές του Πεντελικού, το χειμώνα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των φετινών θερινών δράσεων του Σ.Π.Α.Π. που ξεκίνησαν στις αρχές του καλοκαιριού.

Στην τρίτη κατά σειρά εθελοντική δράση ποτίσματος στις πλαγιές γύρω από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και τη Βρύση Καρακαντά συμμετείχαν υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αμαρουσίου, Πεντέλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας και τον Σ.Π.Α.Π. 

Με την ευκαιρία της δράσης, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, δήλωσε: 

«Την Πεντέλη έχουμε δώσει υπόσχεση ότι θα την πρασινίσουμε. Στις αρχές του φθινοπώρου ξεκινούμε δεντροφυτεύσεις και τα καλοκαίρια όλοι μαζί δίνουμε ζωή στα νέα δεντράκια. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές, στις εταιρίες και στους συλλόγους που στηρίζουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια, τους εργαζόμενους του Σ.Π.Α.Π και των δήμων και στον ΣΚΑΪ που κάνει το καλύτερο δυνατόν για την υποστήριξη του περιβάλλοντος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ