31.05.20 | 09:53

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΞΑΝΘΗΣ

Δωρεές αγάπης για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στο Δήμο Ξάνθης
29.04.13 | 08:20

Δωρεές αγάπης για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στο Δήμο Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης με τη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης συνεχίζοντας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου την προσπάθεια της κοινωνικής προσφοράς ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους δασκάλους και ιδιαίτερα τα παιδιά του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, για την προσφορά τους στη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας ποικίλων ειδών πρώτης ανάγκης, τον ΟΠΑΠ για την προσφορά 160 κιλών ρυζιού, 144 τεμ. γάλακτος, 150 λίτρα ελαιόλαδου, 240 τεμ. ντοματοχυμού, την ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS για την προσφορά 700 λίτρων ελαιόλαδου, την HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. για την προσφορά 210 τεμ. σκόνης πλυντηρίου και 212 τεμ. υγρού απορρυπαντικού πλυντηρίου.

Μέρος των παραπάνω ειδών θα διανεμηθούν τις ημέρες του Πάσχα σε περίπου 40 απόρους, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες και άνεργους των οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Επιπλέον, την ημέρα του Πάσχα θα διανεμηθεί κατ΄ οίκον εθελοντικά από προσωπικό του Δήμου, σε περίπου 20 μοναχικά άτομα των παραπάνω κατηγοριών, το Πασχαλινό γεύμα.

Ο Δήμος Ξάνθης και η Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης με υπομονή, αφοσίωση και υπευθυνότητα, προχωρά διακριτικά στο κοινωνικό έργο του που ενισχύεται από απλούς πολίτες, εθελοντές και φορείς της ευρύτερης περιοχής μας, οι οποίοι καθημερινά και έμπρακτα αποδεικνύουν την αλληλεγγύη που ο καθένας προσωπικά αισθάνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ