18.11.19 | 13:29

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΑΓΚΑΔΑ

Δωρεάν σχολικά είδη από την Αντ/χια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά
10.09.15 | 10:55

Δωρεάν σχολικά είδη από την Αντ/χια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά

Συνολικά 184 σχολικές τσάντες και πολλά χαμόγελα και ευχές, μοίρασε, σήμερα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά.

Οι σχολικές τσάντες που διανεμήθηκαν, ανατομικές και προσαρμοσμένες στην ηλικία κάθε παιδιού ήταν επίσης γεμάτες με τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δικαιούχοι της δράσης ήταν οικογένειες ενταγμένες στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαγκαδά, με παιδιά ηλικίας από 6 έως 11 χρόνων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τόσο στην πόλη του Λαγκαδά, όσο και περιφερειακά στους δικαιούχους κάθε Δημοτικής Ενότητας του Δήμου.

Όπως δήλωσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελπινίκη Ανδρεάδου: 

«Στόχος μας είναι στο νέο αυτό ξεκίνημα που σηματοδοτεί η έναρξη του σχολικού έτους, να μην λείψει τίποτα από τους μαθητές μας, οι οποίοι αποτελούν την ελπίδα και την προοπτική του τόπου μας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Καραγιάννη που συνέβαλε έμπρακτα σε αυτήν την κοινωνική δράση, συμμεριζόμενος τις ανάγκες των Δημοτών μας όπως έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια. Αυτό που οραματιζόμαστε είναι η υλοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων παρόμοιων κοινωνικών δράσεων στο μέλλον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ