20.02.20 | 10:21

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

Δωρεάν μικροβιολογικός έλεγχος συμπολιτών μας του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου
26.06.19 | 14:07

Δωρεάν μικροβιολογικός έλεγχος συμπολιτών μας του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

Εκατόν εβδομήντα (170) συμπολίτες μας συμμετείχαν στο δωρεάν μικροβιολογικό έλεγχο που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με το ιατρικό εργαστήριο LABZ A2Z Medical Solutions που χορήγησε δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Ο κύκλος των εξετάσεων ολοκληρώθηκε με επιτυχία προχθές στο Μοσχάτο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου ενώ ο πρώτος κύκλος είχε διεξαχθεί το προηγούμενο διάστημα στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προαγωγής υγείας και έλαβαν μέρος συμπολίτες μας, μέλη των ΚΑΠΗ και των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Οι συμπολίτες είχαν την ευκαιρία να  συμμετέχουν σε εξετάσεις που περιλάμβαναν πλήρες πακέτο μικροβιολογικού ελέγχου και να παραλάβουν τα αποτελέσματά τους δωρεάν και με πλήρη εμπιστευτικότητα.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

«Είναι σημαντικό γεγονός να καλύπτονται εντελώς δωρεάν οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού του Δήμου μας κάνοντας προληπτικές εξετάσεις για την προαγωγή της υγείας τους που έχει σαν  αποτέλεσμα την καλυτέρευση της ίδιας της ποιότητας της ζωής τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό εργαστήριο που ανέλαβε δωρεάν το μικροβιολογικό έλεγχο των συμπολιτών μας, τον αντιδήμαρχο των κοινωνικών υπηρεσιών και τις αρμόδιες υπηρεσίας που υποστήριξαν αυτό το πρόγραμμα. 

Αντιπαλεύουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό με κάθε τρόπο γιατί για εμάς η αλληλεγγύη αποτελεί στάση ζωής, έχοντας θέσει στο επίκεντρο της προσοχής μας τον άνθρωπο και τα προβλήματά του.»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ