03.06.20 | 05:19

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΙΘΑΚΗΣ

Τα δρομολόγια ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Ιθάκης
14.11.13 | 10:01

Τα δρομολόγια ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Ιθάκης

Aναφορικά με το ζήτημα της αποκατάστασης της συγκοινωνιακής κάλυψης στην Ιθάκη, η Ιθάκη θα εξυπηρετείται έως τις 14/11/2013, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, με δύο δρομολόγια μετ΄ επιστροφής, στη γραμμή Σάμη – Πισαετός, πρωί και μεσημέρι, με το πλοίο Ε/Γ - Ο/Γ Βάσος ΚΝΠ 10431 και από 14/11/2013 με το πλοίο Ε/Γ - Ο/Γ Ιόνιο Πέλαγος ΝΠ 9344:

  • Τις ημέρες Τρίτη - Τετάρτη - Παρασκευή και Σάββατο, με δύο δρομολόγια, πρωινό και μεσημεριανό, στη γραμμή Σάμη Πισαετός, μετ΄επιστροφής.
  • Επιπλέον, με τα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια, υφίσταται δυνατότητα επιστροφής από Ιθάκη, Παρασκευή και Κυριακή, στις 21.00.

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη Ναυτική Εταιρεία «Ιόνιον», η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση μας, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και την ευαισθητοποίηση της για τα θέματα που αφορούν στα νησιά μας και στους συμπολίτες μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Διευκρινίζουμε ότι, όπως μας ενημέρωσε η εταιρία, το πλοίο «Ιόνιο Πέλαγος» επί της παρούσης τελεί υπό επισκευή, γι αυτό και δεν καθίσταται εφικτή η άμεση δρομολόγησή του. 

Επίσης, η κάλυψη με το συγκεκριμένο πλοίο δεν αφορά στις μέρες Δευτέρα και Πέμπτη, καθώς τότε συντελείται ανεφοδιασμός καυσίμων. 

Τέλος, οι ως άνω συγκοινωνιακές διευκολύνσεις, που παρέχει η εταιρεία, θα ισχύουν έως αποκατάστασης της σύνδεσης της Ιθάκης με την Πάτρα, με την δρομολόγηση του Ε/Γ - Ο/Γ Επτάνησος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ