22.10.20 | 04:43

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΛΙΜΟΥ

Δημοτική Συγκοινωνία απέκτησε ο Άλιμος! [φωτο]
16.09.20 | 19:24

Δημοτική Συγκοινωνία απέκτησε ο Άλιμος! [φωτο]

H παραγωγή σημαντικού έργου από τη Δημοτική Αρχή Αλίμου συνεχίζεται και έτσι από σήμερα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα εξυπηρετούνται στις μετακινήσεις τους και από τρία λεωφορεία του Δήμου, με τη σύσταση Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Στον ανοιχτό χώρο της πλατείας Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, και με όλους τους παρευρισκομένους να φορούν τις μάσκες τους, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης εγκαινίασε και παρέδωσε στο επιβατικό κοινό τα ολοκαίνουργια μίνι λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, που θα εξυπηρετούν το κοινό δωρεάν.

Δύο γραμμές, η Γραμμή 10 και η Γραμμή 20, θα ενώνουν τις γειτονιές της πόλης μεταξύ τους και με το Μετρό Αλίμου.

Ο Δήμαρχος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι χρειάστηκαν περισσότερα από δύο χρόνια επίμονης δουλειάς, εγκρίσεων, οργάνωσης, μέχρι και ειδική νομοθετική ρύθμιση για να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία και να είναι έτοιμη για λειτουργία η Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου. Τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ και ότι επιτέλους αποκτάνε συγκοινωνία περιοχές όπως ο παλαιός Άλιμος, κάτι που ήταν αίτημα των κατοίκων χρόνια τώρα.

Τα τρία λεωφορεία που θα εκτελούν τα δρομολόγια είναι οχήματα υπερσύγχρονα, με συστήματα ασφαλείας τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες.

 

Τα δρομολόγια

 

Ο χάρτης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ