07.05.21 | 11:20

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δημότες, σύλλογοι, φορείς “έχουν λόγο” στο Δήμο Κορυδαλλού
01.10.19 | 16:41

Δημότες, σύλλογοι, φορείς έχουν λόγο στο Δήμο Κορυδαλλού

Στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης προχωρά ο Δήμος Κορυδαλλού.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς καλεί συλλόγους, μαζικούς φορείς της πόλης και δημότες να συμμετάσχουν στον σημαντικό αυτό θεσμό, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των εξελίξεων στην πόλη.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, η συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης είναι βαρύνουσας σημασίας, αφού τα μέλη της Επιτροπής γνωμοδοτούν και διατυπώνουν απόψεις για σημαντικά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως το Επιχειρησιακό και Τεχνικό Πρόγραμμα, καθώς και αναπτυξιακά προγράμματα και προγράμματα δράσης του Δήμου.

Επίσης, εξετάζουν και επιλύουν τοπικά προβλήματα, εισηγούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο τη διεξαγωγή δημοτικού δημοψηφίσματος και διατυπώνουν απλή γνώμη επί του προσχεδίου του Προϋπολογισμού.

Τόσο οι φορείς, όσο και οι δημότες μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 31 Οκτωβρίου 2019 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση enimerosi@korydallos.gr, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου www.korydallos ή στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240, 2ος όροφος, γραφείο 205.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ