14.04.21 | 17:52

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Δήμος Μινώα Πεδιάδιας: Δεν θα συνταχθούν εκθέσεις αξιολόγησης
23.10.14 | 15:46

Δήμος Μινώα Πεδιάδιας: Δεν θα συνταχθούν εκθέσεις αξιολόγησης

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδας, έπειτα από σχετική πρόταση που συνέταξε ο Δήμαρχος, Ζαχαρίας Καλογεράκης [φωτο, δεύτερος αριστερά], να εκφράσει την αντίθεσή του στο σύστημα αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων. 

«Η απόφαση σχετίζεται με την πρόσφατη ψήφιση του Ν.4281/2014, που τροποποιεί και συμπληρώνει τις διατάξεις του Ν.4250/2014 εμμένοντας ωστόσο στον επιμερισμό των ποσοστών» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδας είχε ήδη από τον Ιούνιο του 2014 λάβει ανάλογη απόφαση, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου, εκφράζοντας ομόφωνα την αντίθεσή του και στο Ν.4250/2014.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Αρκαλοχώρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδας ζήτησε την ενεργοποίηση διαλόγου μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, της ΚΕΔΕ και της ΠΟΕ - ΟΤΑ, «που θα οδηγήσει στη θέσπιση ενός κοινά αποδεκτού υπεύθυνου, αξιοκρατικού και αδιάβλητου συστήματος αξιολόγησης». 

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισε να μην εκδοθούν και να μην αποσταλούν αποφάσεις επιμερισμού ποσοστών καθώς και να μη συνταχθούν εκθέσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ